BREVIS este o colecție a Editurii Centrul Step by Step adresată profesioniștilor din educație, în principal cadre didactice, dar și studenților. Intenția colectivului care îngrijește colecția este de a le oferi acestora lucrări (sau selecții din lucrări) care să fie reprezentative pentru domeniul educației, de mică întindere, sugestive, bazate pe studii, care să stârnească curiozitatea didactică și dorința de a aplica în clasă cele citite.

Într-un format accesibil, ușor de mânuit și de citit, colecția BREVIS are două apariții în fiecare an, astfel încât să existe timp de reflecție între volume. Lucrările au  caracter practic-aplicativ, fără a renunța la explicații și exemplificări. Tematica este de actualitate, lucrările fiind selectate dintre ultimele apariții de pe piața internațională sau texte scrise special pentru această colecție.

Urmăriți  colecția BREVIS pentru a aprofunda subiecte legate de activitatea didactică, pentru a descoperi cercetări și teorii recente și pentru a explora practici inovatoare.