“Ne-am dat seama că singura cale de a evolua ca națiune în Europa și de a le oferi copiilor noștri șanse egale în lumea către care România își deschisese porțile era o educație modernă, în spiritul și la standardele occidentale către care aspiram cu toții,” își amintește Carmen Lică, directoarea Centrului pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step.  

VIZIUNE

Să devenim prima alegere a părinților și profesioniștilor pentru soluții educaționale inovatoare și durabile, adaptate nevoilor de dezvoltare ale fiecărui copil, pentru a-și împlini întregul potențial și pentru a-și susține succesul personal și profesional.

Să devenim cea mai profitabilă investiție educațională din România, în ceea ce privește soluțiile educaționale, pentru valorificarea talentelor copiilor.

MISIUNE

Suntem o organizație dinamică și inovatoare care dezvoltă și promovează noi standarde de excelență în domeniul educației și soluții de învățare timpurie, ca bază pentru dezvoltarea continuă. Pe acest fundament se construiesc soluții specifice pentru învățământul primar și gimnazial.

Suntem dedicați dezvoltării unor soluții educaționale unice pentru fiecare copil, adaptate la interesele, nevoile și ritmului de creștere și progres al acestuia.

Suntem un centru de oportunități de dezvoltare care are ca obiectiv principal alegerea celei mai bune soluții educaționale pentru fiecare copil, pentru a valorifica talentele și pentru a le sprijini în atingerea unei stării de bine, durabile.