Educația timpurie este iubire, iar împreună putem dărui fiecărui copil un start bun în viață!

Fiecare voce care ni s-a alăturat în promovarea importanței educației timpurii, fiecare persoană care a transmis idealul unei educații moderne și a prezentat proiectele noastre a făcut ca vocea noastră să se audă tot mai departe, să fie tot mai puternică și convingătoare.

Astfel am reușit să impunem pe agenda publică problematica educației timpurii de calitate și să o includem ca temă esențială în raportul “România Educată” – cea mai amplă cercetare realizată vreodată în România, pe tema educației. Acum poți susține efortul experților noștri de a face ca educația timpurie să fie accesibilă tuturor.

Pe măsură ce am implementat nenumărate proiecte care influențează și vor influența educația câtorva zeci de mii de copii, am dus o neobosită muncă de convingere în rândul decidenților, pentru a schimba viața tuturor copiilor din România: Parlamentul a aprobat modificarea Legii Educației, iar grădinița devine învățământ cu caracter obligatoriu, etapizat, până în 2030. Mai mult, am schimbat radical paradigma educației timpurii, promovând în rândul parlamentarilor, obligativitatea finanțării de către autorități.

Toate aceste activități au nevoie în continuare de susținere, pentru că doar așa vom putea avea politici publice coerente și investiții în serviciile de educație timpurie de calitate.

Fie că este material, fie că este moral, sprijinul tău este vital pentru noi și în anul ce urmează. Contactează unul dintre experții noștri pentru a afla detalii despre proiectele noastre și modul în care alții le-ar putea urma modelul sau solicită detalii despre cum poți sponsoriza un astfel de proiect.

Avem nevoie ca toți copiii să-și îndeplinească potențialul și să fie pregătiți pentru cerințele celei de-a IV-a revoluții industriale!

În atenția partenerilor noștri:

ASOCIAȚIA “CENTRUL STEP BY STEP – PENTRU EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ” este înscrisă în REGISTRUL ENTITĂȚILOR/UNITĂȚILOR DE CULT PENTRU CARE SE ACORDĂ DEDUCERI FISCALE prin decizie emisă de Ministerul Finanțelor Publice/Agenția națională de Administrare Fiscală prin DGRFP București, Administrația Sector 3 a Finanțelor PubliceNumărul de identificare fiscală pentru ASOCIAȚIA “CENTRUL STEP BY STEP – PENTRU EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ” este 10405052.