Edu2023 – Copii fericiți, comunități sustenabile este un proiect realizat și implementat de Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, cu susținerea financiară a companiei HeidelbergCement România.

Edu2023 se desfășoară în 11 localități din 3 județeHunedoara (Șoimuș, Băița, Chișcădaga, Hărțăgani, Boholt, Păuliș, Bălata), Dâmbovița (Fieni, Pucioasa) și Neamț (Tașca, Bicaz). Proiectul vizează 2000 de copii, 159 cadre didactice formate din 23 grădinițe și școli și susținerea cu materiale de ghidaj a aproape 3000 de părinți.

 

Edu2023 – Copii fericiți, comunități sustenabile își propune să îmbunătățească mediul educational prin dezvoltarea de către Centrul Step by Step a unor pachete de materiale educaționale și de învățare pentru dotarea grădinițelor și școlilor cuprinse în proiect.

Proiectul va spori competențele profesionale ale cadrelor didactice din învățământul preșcolar și primar, prin formare continuă și schimburi de experiență și va crește calitatea actului educațional la grupe și clase prin asistență tehnică și mentorat.