Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step se ocupă de educație timpurie în România de peste 20 de ani, afiliind alternativei step by step 700 de clase de învățământ primar, 700 de grupe de grădiniță și 3000 de învățători și educatori din sistemul public de educație.

Până în prezent, peste 500.000 de copii au absolvit această alternativă.

Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step operează două centre private de excelență în educație – o gradinita (Bambi) și o școală gimnazială (Step by Step). Tot ce se inovează în cele două centre merge mai departe în sistem prin programele noastre de dezvoltare profesionala continuă, la care participă toți profesioniștii alternativei, în fiecare an. 

Gradinita Bambi Step by Step
Scoala Step by Step

În anul școlar 2019-2020, Alternativa Step by Step este aplicată în  95 de localități, în 446 de grupe care cuprind 12.182 de preșcolari și în 727 de clase primare și gimnaziale care cuprind 19.486 de elevi

În întreaga țară, Alternativa educațională Step by Step este prezentă în 251 de unități de învățământ public și în 3 unități de învățământ privat, potrivit datelor Centrului Step by Step. 

Harta unităților educaționale cu program Step by Step