Editura Centrul Step by Step a fost creată pentru a completa activitățile din domeniul educației timpurii ale Centrului Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională. Pentru a suține dezvoltarea tuturor copiilor, indiferent de nevoi sau abilități, ne dorim să aducem pe piața din România cărți de calitate pentru copii, părinți și profesioniști din educația timpurie.

Cărțile noastre se adresează copiilor începând de la cele mai fragede vârste, când cei mici descoperă imaginile și cuvintele împreună cu părinții lor, până la școlari care pot citi singuri și pot rezolva probleme mai complexe. De asemenea, propunem cărți despre copilăria foarte timpurie, neuroștiințe, psihologie și educație, care le pot servi drept sprijin părinților și pot susține dezvoltarea continuă a profesioniștilor.

ÎN CURS DE APARIȚIE

Editura Centrul Step by Step pregătește pentru toamna lui 2019 lansarea volumului „În mintea copilului mic” („The Toddler Brain”) de Dr. Laura A. Jana.

Această carte, adresată în principal părinților, dorește să-i facă să realizeze pe deplin legătura dintre comportamentele parentale de zi cu zi și capacitatea copiilor de a dezvolta în primii cinci ani de viață abilități esențiale pentru secolul al XXI-lea.

Folosind informații din studii de pediatrie, neuroștiințe, științe sociale, dar și din lumea afacerilor și a  inovației, Dr. Jana le arată părinților cum să-și echipeze copiii cu cele 7 abilități care pun bazele succesului pe termen lung.

Dr. Jana le oferă părinților exact ceea ce au nevoie: un plan strategic care să le amintească de ce fac tot ceea ce fac, dar care în același timp le permite să fie persistenți în mod flexibil atunci când se confruntă cu noi provocări în creșterea copiilor.

Date de contact: 

e-mail: editura@stepbystep.ro 

tel: 0317 102 929

https://www.facebook.com/EdituraStepbyStep/