A încetat din viață medicul Elena Iuliana Mihai, director de programe CEDP Step by Step

Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step anunță cu durere decesul fulgerător  al medicului Elena Iuliana Mihai.

Director de programe, Elena Iuliana Mihai va rămâne in istoria organizației noastre ca unul dintre fondatorii Alternativei Step by Step în România. Cu un spirit vizionar și experiența primelor programe post-decembriste de inovare în Educație, doamna doctor Mihai a contribuit, cu mult curaj si determinare, încă din 1994, la promovarea principiilor educaționale Step by Step în școlile românești. 

Vreme de aproape 25 de ani, Elena Iuliana Mihai și-a dăruit energia deschiderii unor perspective mai bune pentru zeci de generații de copii. Medic de formație profesională, Elena Iuliana Mihai ne-a demonstrat că preocuparea pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor trebuie să acopere toate aspectele vieții lor, de la sănătate la educație.

A susținut în calitate de formator teme privind educația pentru sănătate în fața a sute de cadre didactice din cadrul Alternativei Step By Step și a coordonat din partea CEDP, pe lângă zeci de întâlniri de lucru, conferințe și sesiuni de formare, campanii de promovare a practicilor sănătoase cu caracter preventiv.

În acest moment dureros pentru toți cei care am cunoscut-o, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, amintim unul dintre crezurile doamnei doctor Elena Iuliana Mihai: “Sănătatea se ocrotește de-a lungul întregii vieți și asta se învață de la cea mai fragedă vârstă. Sănătatea este cel mai de preț bun din viața unui om și nu trebuie să ajungi să te îmbolnăvești ca să-ți dai seama de asta.

Mulțumim, Adi. Drum lin!