Cartea „În mintea copilului mic” de Laura A. Jana, lansată de Editura Step by Step

Cartea „În mintea copilului mic” de Dr. Laura A. Jana  a fost lansată de Editura Step by Step, în cadrul Summitului Educațional Step by Step.  Cartea se adresează în principal părinților și dorește să-i facă să realizeze pe deplin legătura dintre comportamentele parentale de zi cu zi și capacitatea copiilor de a dezvolta în primii cinci ani de viață abilități esențiale pentru secolul al XXI-lea.

Cumpără „În mintea copilului mic” de pe Cărturești.ro

Cumpără „În mintea copilului mic” de pe CLB.ro

Cumpără „În mintea copilului mic” de pe Libris.ro

Folosind informații din studii de pediatrie, neuroștiințe, științe sociale, dar și din lumea afacerilor și a  inovației, Dr. Jana le arată părinților cum să-și echipeze copiii cu cele 7 abilități care pun bazele succesului pe termen lung, pe care ea le numește de tip QI (a se citi „chi”). Acestea sunt:

            EU (ME)

            NOI (WE)

            DE CE (WHY)

            VOINȚĂ (WILL)

            FOIT (WIGGLE)

            CLĂTINARE (WOBBLE)

            CUM AR FI DACĂ (WHAT IF)

Dr. Jana le oferă părinților exact ceea ce au nevoie: un plan strategic care să le amintească de ce fac tot ceea ce fac, dar care în același timp le permite să fie persistenți în mod flexibil atunci când se confruntă cu noi provocări în creșterea copiilor.

Reid Hoffman, Director și Co-fondator al LinkedIn,  a scris despre cartea „În mintea copilului mic” că este  „Un plan strategic de asamblare a setului de abilități critice pentru secolul al XXI-lea, de care fiecare copil va avea nevoie pentru a prospera”, iar Mine Conkbayir, cercetător al copilăriei timpurii, conferențiar și autor al Early Childhood and Neuroscience, consideră că „aceasta este o carte atât de importantă, apărută la timpul potrivit și asertivă. Prezentând o gamă largă de perspective relevante cu pătrundere și credibilitate profesionistă, faptul că vocea Dr. Jana este cea a unui părinte cald și grijuliu servește drept „bombonicile magice” din această rețetă perfectă! Aceasta este o carte care ar trebui citită de către toți părinții și toate persoanele care îngrijesc copii!”

Cine este Dr. Laura A. Jana

Medic pediatru, educator, autoare, comunicator sanitar, Dr. Laura Jana face legături între diverse discipline și cristalizează idei mari în aplicații extinse la lumea reală. Ea este în prezent Associate Research Professor la Centrul de Cercetare Preventivă Edna Bennet Pierce de la universitatea Penn State. De asemenea le oferă consultanță numeroșilor clienți  din sectorul guvernamental, non-profit și corporatist.