DIGITAL Crafts – curs destinat cadrelor didactice de la grupa mare

DIGITAL Crafts reprezintă o nouă invitație la inovație – Cadrele didactice de la grupele mari vor fi provocate să creeze și să faciliteze învățarea la distanță, utilizând resurse digitale și neconvenționale. Familiarizarea și realizarea de jocuri folosind aplicațiile Wordwall, Learning Apps, Jspuzzles sau conceperea de chestionare utilizând formularele Google sunt o parte din instrumentele cursului.

Cursul este oferit gratuit de Centrul Step by Step și se va desfășura ONLINE în zilele de 9 septembrie 2020 (11.30-13.30 și 15.30-17.30) și 10 septembrie 2020 (9.00-11.00 și 14.00-16.00) și este destinat pregătirii profesioniștilor care coordonează grupele mari.

Cursul DIGITAL Crafts este susținut de o echipă de patru formatori: Cristiana Boca (Centrul Step by Step), Adriana Popițan (Grădinița Căsuța cu povești Bistrița), Veronica Suciu (Grădinița nr. 12 Step by Step Alba Iulia), Ramona Elena Milea (Grădinița nr. 13 Step by Step Târgoviște).

Condițiile pe care le aveți de îndeplinit pentru participarea la un curs sunt:
– să fiți cadru didactic încadrat la grupa mare în anul școlar 2020 – 2021
– să aveți disponibilitate de timp pe parcursul celor două zile de formare
– să participați atât la cursul organizat pe platforma Zoom (4 ore în fiecare zi) cât și la realizarea sarcilor de lucru în mod independent (2 ore în fiecare zi)
– să mențineți camera video deschisă pe tot parcursul cursului.

Pentru a participa la curs vă rugăm să accesați acest link către formularul de înscriere.