Ghidul Grupei Mari – ediția lunii Iunie

În Ghidul Grupei Mari activitățile lunii iunie se concentrează în jurul finalizării parcursului preșcolar, concomitent cu tranziția către clasa pregătitoare din școala primară. Proiectele tematice prezentate abordează trecerea de la lumea naturală cunoscută de copii a insectelor și păsărilor, la introspecția asupra propriei evoluții.

Toate proiectele propuse copiilor urmăresc înțelegerea de către aceștia a conceptului de creștere, evoluție în lumea fizică, de la ființe vii la propria persoană. Fiecare dintre proiecte aduce în atenție ideea tranziției către școala primară, moment important în evoluția copilului, perceput cu bucurie și încredere în condițiile pregătirii lui printr-un proces longitudinal.

Fiecare dintre proiectele propuse, introduce ideea de activitate finală în parteneriat cu părinții, cu respectarea normelor sanitare în vigoare în această perioadă de post pandemie. Astfel, dacă pe parcursul anului școlar 2020 – 2021 activitățile cu părinții au fost limitate, acum la final de an, în aer liber, putem organiza activități – eveniment de întindere limitată pentru a celebra această etapă din viața copiilor noștri.

SEPTEMBRIE

OCTOMBRIE

NOIEMBRIE

DECEMBRIE

IANUARIE

FEBRUARIE

MARTIE

MAI

IUNIE