Power for kids – curs destinat cadrelor didactice de la grupa mare

POWER FOR KIDS este un curs care se concentrează pe comportamentele fundamentale de care preșcolarii mari au nevoie pentru a avea un parcurs educațional de succes în școală și în viață. Cursul va oferi prezentări și scurte prelegeri, analiza de documente, explorarea celor mai interesante și utile jocuri și activități pentru consolidarea comportamentelor cheie din domeniul limbajului și comunicării, socio-emoțional și al dezvoltării cognitive și cunoașterii lumii au fost pregătite penru dumneavoastră de formatori experimentați.

Cursul este oferit gratuit de Centrul Step by Step și se va desfășura ONLINE în zilele de 9 septembrie 2020 (9.30-11.30 și 13.30-15.30) și 10 septembrie 2020 (11.00-13.00 și 16.00-18.00) și este destinat pregătirii profesioniștilor care coordonează grupele mari.

Cursul POWER FOR KIDS este susținut de o echipă de patru formatori: Cristiana Boca (Centrul Step by Step), Rodica Brănișteanu (Grădinița Căsuța cu povești Bistrița), Eugenia Ignat (Grădinița nr. 12 Step by Step Alba Iulia), Maria Grigore (Grădinița nr. 13 Step by Step Târgoviște).

Condițiile pe care le aveți de îndeplinit pentru participarea la un curs sunt:
– să fiți cadru didactic încadrat la grupa mare în anul școlar 2020 – 2021
– să aveți disponibilitate de timp pe parcursul celor două zile de formare
– să participați atât la cursul organizat pe platforma Zoom (4 ore în fiecare zi) cât și la realizarea sarcilor de lucru în mod independent (2 ore în fiecare zi)
– să mențineți camera video deschisă pe tot parcursul cursului.

Pentru a participa la curs vă rugăm să accesați acest link către formularul de înscriere.

Înscrierile s-au încheiat. Pentru acest curs a fost atins numărul maxim de participanți, detaliile organizatorice vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Vă mulțumim pentru interes!