Primele Sesiuni S.B.S. pentru profesioniștii din educația timpurie

Aproape două sute de educatoare și profesori pentru învățământ preșcolar au participat la prima serie de cursuri desfășurate în Sesiunile Școală – Bucurie – Succes.

Cursurile susțin învățarea continuă și sunt destinate consolidării formărilor profesionale în metodologia alternativei educaționale Step by Step.

Fiecare sesiune de dezvoltare profesională a reunit un număr de 35 – 40 de participanți, bucuroși să-și îmbogățească experiența profesională, să învețe sau să-și valideze practicile de la grupă alături de formatori experimentați și colegi care predau în grupele Step by Step.

Printre temele abordate în primele sesiuni S.B.S. s-au aflat Joc și învățare cu resurse neconvenționale, Aplicații și resurse digitale pentru susținerea învățării preșcolarilorAplicații și resurse digitale pentru susținerea învățării preșcolarilor, Învățarea prin joc la preșcolari sau Comunicare și acordarea feedback-ului

Desfășurate cu sprijinul LIDL România în cadrul parteneriatului pentru Acces la educație de calitate, Sesiunile Școală – Bucurie – Succes reprezintă cea mai nouă platformă de interconectare a cadrelor didactice Step by Step din cele 31 de județe în care alternativa este prezentă la nivel preșcolar.

Pentru a păstra legătura cu colegii care predau la grupe sau clase Step by Step din întreaga țară, cadrele didactice se pot înscrie în grupul profesional Rețeaua profesioniștilor Step by Step pentru Educație Timpurie | Facebook, completând integral formularul de înscriere.