AGERPRES: Deputaţii au dat vot favorabil unui proiect care reglementează unele cheltuieli și venituri pentru învăţământ

Deputaţii au aprobat, marţi, cu majoritate de voturi, un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, care reglementează unele cheltuieli și venituri pentru învăţământ.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare extinderea deductibilităţii cheltuielilor efectuate pentru organizarea și desfășurarea învăţământului tehnic preuniversitar și universitar; neimpozitarea veniturilor primite de elevi/studenţi pe parcursul învăţământului dual preuniversitar/universitar, precum și deducerea cheltuielilor efectuate pentru organizarea și desfășurarea învăţământul dual preuniversitar și universitar, în cazul determinării venitului net anual în sistem real.

Proiectul prevede, totodată, neimpozitarea sumelor plătite de angajator pentru educaţia timpurie a copiilor angajaţilor.

Știrea AGERPRES poate fi citită aici: https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2020/10/13/deputatii-au-dat-vot-favorabil-unui-proiect-care-reglementeaza-unele-cheltuieli-si-venituri-pentru-invatamant–590451

Detalii gasiți și pe stepbystep.ro