Lobby la Guvern pentru educaţie timpurie. Corporaţiile au găsit soluţia pentru a finanţa educaţia copiilor angajaţilor

Mai multe ONG-uri, oameni de afaceri şi manageri din cadrul unor mari corporaţii au găsit soluţia crizei creşelor şi grădiniţelor din România. Vor să facă lobby pe lângă Guvern pentru a legifera acordarea unor credite fiscale corporaţiilor care plătesc pentru educaţia timpurie a copiilor angajaţilor. 

Un ONG implicat în educaţie de peste 20 de ani, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step, susţinut de mai mulţi oameni de afaceri, manageri de corporaţii cu implicare in viața comunităţii locale atât direct cât si prin intermediul unor organizații precum AmCham, Romanian Business Leaders, Foreign Investors Council şi Camera de Comerţ Germană s-au implicat în generarea unor discuții publice care să determine politici în domeniul educației timpurii, adică creșe si grădinițe.

Articolul întreg poate fi citit pe http://www.economica.net/lobby-la-guvern-pentru-educatie-timpurie–corporatiile-au-gasit-solutia-pentru-a-finanta-educatia-copiilor-angajatilor_135866.html#ixzz4dXrOoYKq