Cartea învățământului la distanță, de la grădiniță la clasa a XII-a – în marile librării online

Cartea învățământului la distanță, de la grădiniță la clasa a XII-a”, cea mai nouă apariție la Editura Step by Step, este disponibilă în librăriile online Cărturești,  Libris și  CLB – Compania de Librării București.

Autorii lucrării, Douglas Fisher, Nancy Frey și John Hattie, ne propun numeroase soluții și instrumente de lucru pentru a iniția și coordona învățarea la distanță a elevilor noștri. Avantajul acestora este că au trecut toate testul aplicabilității la clasă. Construcția didactică a autorilor are la bază rezultate de meta-analiză derulate astfel încât să fie abordate în principal acele metode care au un impact mai mare asupra învățării.

Cartea învățământului la distanță” cuprinde două planuri distincte care se completează și susțin reciproc: textul scris și numeroasele materiale video (61 filme) care explicitează și întăresc ideile de bază. Soluții teoretice și reflecții ale cadrelor didactice în  urma aplicării lor dau cititorilor posibilitatea de a alege ceea ce s-ar potrivi specificului fiecărei clase, de la primii ani de școală (care în unele țări începe înainte de 6 ani) până la finalul liceului. Multe dintre instrumentele propuse pot fi de asemenea descărcate de pe pagina dedicată. Lucrarea determină (chiar dacă nu invită explicit) gândirea critică, reflecția și inovația didactică individuală, fără de care nu poate avea loc un proces de învățare efectivă, nici în clasa fizică, nici la distanță.

Aflați mai multe direct de pe pagina Cartea învățământului la distanță!