Ghidul audio al Principiilor Educației de Calitate – Abordarea Step by Step a devenit resursă deschisă

Ghidul audio al Principiilor Educației de Calitate – Abordarea Step by Step este cea mai nouă resursă pe care Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională a pus-o la dispoziția părinților, educatorilor și tuturor celor preocupați de modernizarea educației.

Aplicate de 25 de ani de către experții Step by Step, Principiile Educației de Calitate au fost până de curând disponibile doar pentru membrii Comunității Step by Step și educatorii care urmează formările profesionale Step By Step.

Ghidul audio al Principiilor Educației de Calitate – Abordarea Step by Step este disponibil pe Facebook și YouTube sub forma unui videoclip și a fost lansat cu ocazia Giving Tuesday, evenimentul global care încurajează implicarea socială și faptele bune.

Ghidul audio al Principiilor Educației de Calitate – Abordarea Step by Step face parte din Pachetul de resurse de calitate pentru copilăria timpurie, este un instrument  ușor de utilizat și are scopul de a informa părinții și adulții de referință din viata fiecărui copil despre cât de important este rolul pe care educația timpurie îl joacă în viața unui copil.

Bazându-se pe principiile de calitate ale ISSA, Ghidul audio al Principiilor Educației de Calitate urmărește să ajute părinții să înțeleagă ce servicii de educație și îngrijire timpurie a copilului ar trebui să caute pentru copiii lor și să le ofere îndrumări în alegerea serviciilor de calitate.