Cursuri de consolidare și schimburi de bune practici dedicate exclusiv profesioniștilor Step by Step

Centrul Step by Step a lansat “Sesiunile Școală – Bucurie – Succes”, program de cursuri pentru consolidarea formării profesionale destinat profesioniștilor din rețeaua națională Step by Step.

Sesiunile S.B.S. sunt structurate în două mari secțiuni – cursuri dedicate profesioniștilor din Educația Timpurie, respectiv cursuri dedicate profesioniștilor din învățământul primar. Participarea la acest program este gratuită, costurile fiind susținute de Centrul Step by Step cu sprijinul companiei LIDL România, în cadrul parteneriatului pentru Acces la educație de calitate.

Fiecare sesiune reunește 35 de profesioniști de la grupe sau clase Step by Step, iar la finalul cursurilor, aceștia pot continua dialogul profesional și schimbul de bune practici prin intermediul a două grupuri nou formate pe platforma Facebook. Acestea sunt menite  să  ofere experiențe de învățare și exemple de bune practici și cadrelor didactice care au urmat formările profesionale obligatorii în metodologia Step by Step și predau la grupe sau clase Step by Step.

Pentru a păstra legătura cu colegii care predau la grupe sau clase Step by Step din întreaga țară, cadrele didactice trebuie să se înscrie în grupurile profesionale existente pe Facebook – Rețeaua profesioniștilor Step by Step pentru Educație Timpurie și Rețeaua profesioniștilor Step by Step pentru învățământ primar, completând integral formularele de înscriere.